Om butikken

Kate sin Design er drevet av meg, Kate, en hobbyglad dame i mine beste år. Fargeinteressen startet så tidlig som i 2006, men de få hjelpemidler som var tilgjengelig. Etterhvert startet interessen for å lage mønstre til småstrikk, som sokker, votter, luer og sjal. Sokkestrikken er vel den som har ligget mitt hjerte nærmest, det er forøvrig også en smart måte å teste ut garn og strikkefasthet.
I 2016 startet jeg mitt enkeltmannsforetak som jeg driver 100% selv. Garnfargingen min foregår på eget kjøkken, og til tider ser det ut som et fabrikklokale med garn i mange varianter og all verdens farger. Jeg har det utrolig morsomt, iallfall.
Du vil finne endel forskjellige kvaliteter hos meg, og i det siste året har jeg fått mer og mer sans for garn som ikke er superwashbehandlet. Dette garnet tar lengre tid å bearbeide for farging, men resultatet blir bra tilslutt. Det vil nok også bli superwashgarn i nettbutikken, i tillegg, for det er mye flotte kvaliteter der også.
Mesteparten av garnet mitt kommer fra leverandører utenfor Norge, og en stor andel fra Falklandsøyene. Jeg liker garnet derfra, bruker det selv og er kjempefornøyd. Liker jeg det, så liker også andre det, sånn er min tanke.
Ikke alle garnkvaliteter i min butikk varer evig. Jeg synes det er morsomt å teste ut nye kvaliteter, og sakte men sikkert komme fram til noen baser som skal være fast inventar.
Så håper jeg du vil finne noe du liker i min lille nettbutikk. Skulle du ha et ønske om noe helt i dine farger, så ta gjerne kontakt, så klarer vi sikkert å få til noe sammen.

 

 

Kjøpsvilkår

 

Jeg følger forbrukerrådet sine regler for kjøp og salg av varer på nett, men har et lite unntak. Er du ikke fornøyd med garnet du har kjøpt, så ta kontakt med meg på forhånd før du sender tilbake. Ved retur er det også du som må betale returporto, og garnet må være i samme tilstand som da du mottok det fra meg. <br> Jeg oppbevarer heller ikke epostkontoene slik at de kan falle i feil hender, og sender heller ikke ut uønsket epost.


Org.nr 917 847 916

 

Frakt

 

Alle orderer sendes med Posten Bing.
Pakkene går enten rett i postkassen eller må hentes på nærmneste utleveringssted for deg.
Som regel sendes ordene dagen etter bestilling.

Fast frakt på 60,-

 

 

Kontakt

 

Epost: Norwaykate@outlook.com 

Mobil: + 47 902 57 240

Adresse: Rødstilkvegen 3, 7082 Kattem