OM MEG

 

JEG HAR BESTANDIG VÆRT GLAD I FARGER, OG JEG ELSKER Å STRIKKE. JEG HEKLER OG SYR INNIMELLOM, MEN KOMMER BESTANDIG TILBAKE TIL STRIKKINGEN.
FOR MANGE ÅR SIDEN HADDE JEG EN PERIODE HVOR JEG DREV OG FARGET GARN MED AMERIKANSK SAFTPULVER, HADDE EN UTSTRAKT BYTTING AV NORSK GARN MOT PULVER MED FLERE AMERIKANSKE DAMER. JEG TESTET OGSÅ UT MED GARNFARGINGEN PÅ ULL SOM MAN FÅR KJØPT PÅ MALERFORRETNINGER, MEN DETTE DABBET NÅ AV ETTERHVERT.
I 2016 FIKK JEG SÅ INNMARI LYST TIL Å FARGE IGJEN, OG PÅ DE ÅRENE SOM VAR GÅTT SIDEN FØRSTE GANGEN JEG FARGET, SÅ VAR DET ÅPNET SEG EN FANTASTISK VERDEN. MAN KUNNE KJØPE UFARGET GARN TIL FORHANDLERPRIS, OG MAN KUNNE KJØPE SYREFARGER. GARNFARGINGEN BETYR MASSE FOR MEG, OGSÅ SÅNN RENT PERSONLIG. JEG KJENNER AT JEG BLIR GLAD NÅR JEG KAN MIKSE OG TRIKSE MED FORSKJELLIGE FARGER OG FORSKJELLIGE BASER. TROR IKKE DET FINNES GRENSER FOR HVORDAN MAN KAN FARGE, OG HVILKE TEKNIKKER MAN KAN BRUKE. DET ER BARE Å SETTE I GANG DET, SÅ KOMMER ALT ETTERHVERT.

I OKTOBER 2016 OPPRETTET JEG ET ENKELTMANNSFORETAK, OG I AUGUST 2017 BLE JEG MOMSPLIKTIG. ALLE MINE PRISER ER INKLUDERT MOMS.
BUTIKKEN MIN DRIVES SOM NETTBUTIKK, MEN ER DU I NÆRHETEN AV KATTEM (UTENFOR TRONDHEIM) SÅ ER DET MULIG Å KOMME INNOM OG SE PÅ GARN, OG KJØPE OM DU VIL. JEG HAR VIPPS OG BANKKORTTERMINAL. BARE TA KONTAKT MED MEG PÅ FORHÅND.
HÅPER DU FINNER NOE DU LIKER I BUTIKKEN MIN.
KATESINDESIGN ORG.NR 917847916

 

 

VILKÅR OG BETINGELSER

JEG FØLGER FORBRUKERRÅDET SINE REGLER ANGÅENDE NETTHANDEL.
I TILLEGG HAR JEG LAGT INN EN EGEN KLAUSUL ANGÅENDE RETUR AV VARER, ANGRERETTEN GJELDER I 14 DAGER FRA DU MOTTOK VAREN.
ER DU IKKE FORNØYD MED VAREN OG VIL SENDE DEN I RETUR, VIL JEG GJERNE AT DU TAR KONTAKT MED MEG PÅ FORHÅND, SÅ KAN JEG SENDE DEG ET ANGRERETTSKJEMA PÅ MAIL SOM DU SKAL FYLLE UT. RETURPORTO MÅ DU SELV BETALE OG VAREN MÅ VÆRE I SAMME TILSTAND OG FORM SOM DA DU MOTTOK DEN.

FRAKT:
FAST FRAKT i NORGE 60 KRONER.