0
  • No products in the cart.

Om butikken

Kate sin Design er et enkeltmannsforetak, startet av meg, Kate Fredriksen i oktober 2016.

Jeg har bestandlig likt og skape ting, og for mange år siden farget jeg masse garn til meg selv, av saftpulver og vanlige klesfarger.  I tillegg lagde jeg masse egne mønstre på klær til mine to jenter. Etter noen års pause tok jeg opp strikking og mønsterdesign, og designene mine bærer nok preg at jeg har utviklet en liten dilla på å strikke sokker. Jeg har også laget mønster på votter, luer, sjal, og et babyteppe. Å lage mønster beregnet på å strikke med 2 farger er vel det jeg har mest forkjærlighet for.

Farging av garn har jeg også tatt opp igjen, og nå er det flust av farger og garn og velge mellom.  Jeg tar inn garnet mitt fra England, og de tar ullen sin fra Sør-Amerika.  Garnet jeg farger er enten merinoull superwash i forskjellige blandinger, og Bluefaced Leicester ( britisk sau, kjent for sin langhåret ull). Leverandøren har i tillegg forsikret meg om at merinoullen deres er mulesingfri.

Jeg farger med syrefarger, på kjøkkenet mitt,  og prøver å få til flere hesper som er ganske like.  Siden garnet blir håndfarget kan jeg ikke garantere at man får absolutt like hesper, men kan garantere at man får unike hesper.

Garnet blir vasket med milo og skylt grundig før det forlater meg. Det kan være lurt å vaske garnet med like farger, jeg kan ikke garantere 100 % at fargene ikke kan blø i første vask. Ha i litt eddik i siste skyllevann eller bruk et ark med colourcatcher som man kan få kjøpt på de fleste hobbybutikker om du har strikket med farger du er redd kan smitte av.

I tillegg kan det fra tid til annen bli en sydde strikkeposer til salgs her hos meg, i forskjellige størrelser.

Ha en trivelig runde i butikken min

 

Øvrig informasjon og kontakt

Mobil – +47 902 57 240 // Epost – norwaykate@outlook.com

Adresse – Rødstilkvegen 3, 7082 KATTEM

Orgnr. 917847916

Share via: